Heinon-Leipomo-Konditoria-pitopalvelu-sastamala-lounas-lahiruoka-luomu
Heinon-Leipomo-Konditoria-pitopalvelu-sastamala-lounas-lahiruoka-luomu
Heinon-Leipomo-Konditoria-pitopalvelu-sastamala-lounas-lahiruoka-luomu
Heinon-Leipomo-Konditoria-pitopalvelu-sastamala-lounas-lahiruoka-luomu

Jokainen kokki keittiössä tietää, mikä merkitys on raaka-aineilla lopputulokseen. Käyttämällä lähiruokaa ja luomua saadaan usein aivan uudenlaista tuoreutta ja raikkautta ruokaan. Maun ja tekstuurin lisäksi kyse on paljolti myös eettisestä valinnasta, niin myös Heinon Leipomolla.

Lähiruokaa käyttämällä tuetaan paikallisia yrittäjiä, usein pienyrittäjiä. Läheltä tulevan ruuan kuljetukseen ei vaadita ylimääräistä aikaa, jolloin tuote saadaan tuoreempana käyttöön. Tuotteet ovat eritavalla rakkaudella tehtyjä kuin suurten teollisten yritysten tuottamat elintarvikkeet. Luomua käytettäessä eläimet ja vilja ovat luonnollisesti kasvatettua, ilman lisäaineita ja lannoitteita.