Heinon-Leipomo-Pitopalvelu_lyhyesti

Lounaamme houkuttelee päivittäin jopa satoja nälkäisiä, niin työporukoita kuin perheitä. Jokapäivä pöytään katetaan runsas ja vaihteleva salaattipöytä, lämmin ruoka käsittää usein useamman vaihtoehdon ja jälkiruoka kahveineen suunnitellaan täydentämään ateriakokonaisuus. Lisäksi vastaleivotut omat leivät ja salaattiin voi ripauttaa terveellistä oliiviöljyä ja balsamikoa. Juomapöydässä aina tarjolla maitoa, piimää, vettä sekä tietysti suosittua kotikaljaamme.

Lounaslistamme on sopivan vaihteleva, tarjoamme perinteisempiä yhdistelmiä kuten hernekeitto & pannari -lounaita mutta myös modernimpia ruokia kuten mangokalaa tai BBQ-broileria.

Pyrimme ottamaan huomioon erityisruokavaliot ja lounaamme onkin usein gluteeniton, vähälaktoositon tai kokonaan maidoton. Lounaslistassamme aina lueteltuna päivän erityisruokavalioiden huomioiminen, kysy keittiöltä jos tarvitset lisää tietoa.

Lounaamme on mahdollista ottaa myös mukaan! Mahdollista myös nauttia pelkän salaattipöydän antimia, jolloin lounaan hinta edukkaampi. Arkilounaan lisäksi tarjoamme juhlalounaita kuten Äitienpäivälounas ja Jouluruokailu.

Tutustu lounaslistaamme