Käyttö- ja toimitusehdot

Verkkokauppa on Heinon Leipomo Oy:n ylläpitämä palvelu. Heinon Leipomo Oy on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n (ASML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Kaikki verkkokauppamme tuotehinnat ja toimituskulut sisältävät arvonlisäveron.

Olemme pyrkineet tekemään tilaamisen mahdollisimman helpoksi. Mikäli jokin asia askarruttaa sinua, älä epäröi kysyä. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteitamme ja toimintaamme koskeviin kysymyksiisi.

Tilaaminen ja rekisteröityminen

Verkkokaupassa voi tehdä vapaasti ostoksia ilman rekisteröitymistä tai rekisteröitymällä Heinon Leipomo Oy:n asiakkaaksi. Kirjauduttuasi rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi saat mm. seuraavat edut: Tilauksesi nopeutuu, koska sinun ei tarvitse syöttää yhteystietojasi joka tilauksella alusta alkaen ja pystyt selaamaan aiempia tilauksiasi.

Maksutavat

Maksu myymälästä noudettaessa

Myymälästä noudettaessa voit maksaa tilauksesi paikanpäällä, joko pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

Toimitustavat

Nouto myymälästä

Myymälästä noudettaessa voit maksaa tilauksesi paikanpäällä, joko pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

Tuotteiden vaihto- ja palautus

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallinen tai väärä tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Ilmoita viallisesta tai väärästä tuotteesta välittömästi asiakaspalveluumme puhelimitse puh. 03 511 2640. Viallinen tai väärä tuote tulee aina palauttaa leipomoomme.

Yhteydenotot ja tiedustelut

Voit ottaa meihin tarvittaessa yhteyttä sähköpostilla heino@heinonleipomo.fi 

Mikäli tiedustelusi koskee tekemääsi tilausta pyydämme sinua aina ilmoittamaan asian käsittelyn nopeuttamiseksi tilauksesi numeron.