Noutomenut

Noutomenu on Heinon Leipomolta noudettava kokonaisuus, johon ei sisälly tiloja tai tarjoilua. Noutomenuja on erilaisia: niitä joihin kuuluu lämminruoka tai pelkkiä salaatti/voileipäkakku-menuja.

Salaatit ovat lasiastioissa, jotka asiakas palauttaa puhtaana ensimmäisenä arkipäivänä juhlien jälkeen. Salaatit voivat olla myös kerta-astioissa, joita asiakkaan ei tarvitse palauttaa. Lämpimät ruuat ovat helposti itse lämmitettävissä folioissa tai GN-astioissa. GN-astiat palautetaan ensimmäisenä arkipäivänä juhlien jälkeen. Tarvittaessa lainaamme lämpölaatikoita, palautus samoin ensimmäisenä arkipäivänä.

Laajoja erityisruokavalioita (mausteallergiat yms.) emme pysty noutomenuissa ottamaan huomioon. Pääosin kaikki on laktoositonta ja iso osa gluteenitonta. Keskustele erityisruokavalioista tarkemmin henkilökuntamme kanssa.

Menut valmistetaan ennakkotilauksesta ja vahvistuksen menusta ja henkilömäärästä toivomme saavamme paria viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu tästä ennakkoon ilmoitetusta henkilömäärästä.

Menut noudetaan itse Heinon Leipomon myymälästä aukioloaikoina sovittuna ajankohtana. Noutomahdollisuutta ei ole lauantaisin tai sunnuntaisin.

Menukokonaisuuksien minimitilaus on 20 hlö.

Maksu noudettaessa kortilla tai käteisellä.

Täytekakut ja muut makeat

Teemme tilauksesta täytekakkuja ja muita leivonnaisia. Myös voileipäkakut ja muut suolaiset kuuluvat valikoimaamme. Hinnat vaihtelevat koon ja täytteiden mukaan.